Villa Sabina

We verblijven met elkaar in een prachtige zeer ruim opgezette villa in Moraira.

Villa Sabina biedt ruimte aan 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en 5 luxe badkamers. Bij twee kamers zit de badkamer aangesloten aan de kamer. Bij de andere drie kamers is het alleen de gang oversteken naar je badkamer. Alle kamers zijn zeer comfortabel ingericht. Je hebt voldoende privacy want er zijn diverse rustige plekjes, terrassen en balcons waar je je even kunt terugtrekken. Er zijn twee keukens in het huis, eentje binnen en eentje buiten met ingebouwde barbecue en bar. Verder zijn er ook twee zit-eetkamers die comfortabel en met smaak zijn ingericht, waarvan er zich één buiten (overdekt) bevindt met uitzicht over het zwembad. Er zijn twee grote flatscreen tv’s met Nederlandse zenders. Uiteraard is er overal gratis WiFi.  Achter het huis ligt een groot verwarmd zwembad waar het op zonnige dagen goed toeven is. Voor de liefhebbers die niet genoeg hebben aan het tennis, is er een tafeltennistafel, tafelvoetbal, dartsbord en jeu-de boules-baan.

Het is 30 minuten lopen naar het centrum van Moraira en ook de tennisclub is dichtbij (een kleine 5 autominuten rijden).

Golfbanen zijn er ook in de buurt te vinden waarvan één op 5 minuten rijden.

De villa ligt op ongeveer een uur rijden van het vliegveld van Alicante. Vanaf Valencia is het ongeveer 5 kwartier rijden.