Vakantieweek

Het programma tijdens een week vakantie ziet er in grote lijnen als volgt uit waarbij maatwerk altijd mogelijk is:

‘s Ochtends na het ontbijt krijg je met je groepje anderhalf uur tennistraining van mij op de club op 5-10 minuten rijden van onze villa. Dit doen we gedurende 5 dagen. Gedurende de lessen komen alle facetten van het mooie tennisspel aan bod. En als je op iets specifieks wilt trainen, doen we dat natuurlijk ook! Gedurende de week zal er, onder voorbehoud, op de club waar we spelen een uitwisseling of toernooitje georganiseerd worden.

We lunchen thuis of op de gezellige tennisclub lekker buiten op het terras. Op een middag komt er een Spaanse kokkin Paella Valenciana bereiden thuis in de villa speciaal voor ons.  In de wintermaanden en in het voorjaar in Moraira is het overdag meestal lekker zonnig weer en kun je prima buiten eten. ‘s Avonds is het daar nog te fris voor.

‘s Middags is er voor wie dat wil meestal de mogelijkheid tot vrijspelen. Ik heb een paar middagen de baan vastgelegd om vrij te spelen. Niets is verplicht, je kunt er ook voor kiezen om iets anders te doen, te relaxen of erop uit te gaan in de prachtige omgeving. ‘s Avonds eten we weer gezamenlijk in de villa een heerlijk en gezond diner met lekkere wijnen.