Gastenboek

Ben je mee geweest op tennisreis? Laat dan hier je ervaring achter en deel deze met anderen. Alvast bedankt!

30 comments

 1. Paul · maart 22, 2022

  Het eten, devilla sabine en de tennislessen van Maarten onze trainer en gastheer waren goed en individueel aangepast. Het mooie Spaanse weer liet ons echt in de steek, maar de sfeer bleef goed. Een auto is wel nodig om bij de leuke tennisclub te komen. Groetjes Marianne en Paul

 2. Albert · maart 19, 2022

  Goede vakantiebesteding waarbij Maarten training op de baan en gastheerschap daarbuiten je vakantie naar een hoog niveau tilt.

  Grt Albert
  Ps: de sfeer is goed!

 3. Rikie · april 3, 2019

  De laatste week van maart zijn wij ( 4 tennisvriendinnen)naar Moraira geweest .We logeerden in villa Sabina.
  Dat is een prima villa.Alles keurig schoon en we hebben heerlijk geluncht op het balkon met uitzicht op het verwarmde zwembad.’s Avonds heerlijk binnen gegeten.
  We hebben een geweldige week gehad: heerlijk ontspannen op de ligstoelen na het zwemmen in de zon.
  Goede tennislessen gehad ;hierbij gelukkig niet veel veranderd aan de grip.Maarten gaat goed in op je wensen; “wat wil je leren vandaag”?. Goede uitleg; “wat ging er fout”? Waar moest de bal eigenlijk naar toe?
  “Waar sta je in het veld?”
  Behalve een goede tennisleraar is hij ook een goede kok (hield rekening met vegetarische wensen).Veel fruit en veel gezonde groenten en heerlijke wijn!
  Dus een geweldige week waarin wij genoten hebben van ons verblijf , de tennislessen en het heerlijke eten.
  Voor herhaling vatbaar.

 4. Elsbeth · maart 28, 2019

  “Vreugde hebben in observeren en begrijpen, is de mooiste gift van de natuur.”
  Deze uitspraak van Albert Einstein is bij uitstek op Maarten van toepassing. Goed observator als hij is, geeft hij met subtiele humor zijn gedachten en observaties aan je terug zodat je soms even drie keer na moet denken, maar altijd weer tot de conclusie moet komen dat wat hij zegt hout snijdt. Streng doch (recht)vaardig weet hij ieder op haar/zijn eigen niveau aan te spreken en in één les vier individuele lessen te geven. Hij onthoudt wat je zegt dat je wilt leren en geeft die ballen aan, die dat leerdoel het meest dienen. Daarnaast is hij een uitstekende kok en een goede gastheer, die van vele markten thuis is. Prettig hoe hij regelmatig het spel stillegt om te vragen “wat ging hier mis” of “waar stond zij, waar stond jij, waar ging de bal heen?” Zo leer je al doende.
  Met onze super-gezellige groep roepen we nu regelmatig tegen elkaar dat we de bal eerst moeten laten (in)dalen en dan weten we weer precies wat we moeten doen. De bal een meter uitslaan…
  De vakantie voor volgend jaar is alweer vastgelegd.

 5. Kor Zuur · maart 28, 2019

  Kor en Hetty
  Henk en Lydia
  alweer drie weken geleden een paar heerlijke dagen gehad in het zon overgoten Alicante. Met Maarten als tennis leeraar, culinaire kok, reisbegeleider en humorist. Het was kort maar krachtig en zeker de moeite waard. We missen de lekkere zon het heerlijke zwembad en de Spaanse gezelligheid. We gaan nu al kijken of we voor volgend jaar weer een plekje in onze agenda kunnen zetten. Maarten nog bedankt voor alles.

 6. Sandor · mei 15, 2018

  Eind maart heb ik met mijn tennisteam van 6 genoten van een week in Moraira in de Bon Repos villa. De villa is van alle gemakken voorzien en bevat naast de mogelijkheid om te ontspannen in het zwembad ook allerlei mogelijkheden om in de villa lekker bezig te zijn: Jeu de boules, tafeltennis, pool en tafelvoetbal.

  Maarten bleek naast een uitstekend tennistrainer die veel nieuwe inzichten over je spel verschaft ook een gezellige gastheer en een uitstekende kok die uitsluitend met verse ingrediënten werkt. Ook werd er heel fijn rekening gehouden met mijn veganistische dieet. Hiernaast is Maarten flexibel en kunnen alle wensen worden besproken. Maarten doet er in mijn ervaring alles aan om er een heerlijk relaxte maar ook actieve week van te maken. Hij zit bovendien ook vol met goede tips over de bezienswaardigheden en leuke tentjes in de buurt. Maarten bedankt!

  Sandor

 7. Maarten Burrei · april 17, 2018

  Begin maart zijn we bij Maarten geweest in Moraira.

  We hebben een fanatastische tennisweek gehad.
  We hebben genoten van alles, de gezelligheid, de leerzame lessen, de prachtige villa, en uiteraard het heerlijke eten van Maarten.

  Ik hoop volgend jaar weer mee te gaan.

  Nogmaals bedankt voor alles Maarten, je bent een Topper!!

  Groetjes,
  Maarten

 8. Paul van den Hout · maart 20, 2018

  Begin maart zijn we met een groep in Moraira gaan tennissen met Maarten, dat is echt een heerlijke week geweest! En dat lag niet alleen aan het zonnetje, Maarten is een geweldige gastheer! Al voor de reis zijn de nodige zaken besproken met de groep, en ook tijdens de reis probeert Maarten goed met ons af te stemmen hoe hij ons de beste vakantie-ervaring kan bezorgen. Het is echt wel even wennen om een hele week zo te worden verwend met ontbijt, lunch en diner in je villa. Op de tennisbaan heb ik een hoop waardevolle lessen geleerd, die ik nu probeer toe te passen. Ook hebben we na de lessen nog de nodige uren vrij spelend op de banen doorgebracht.
  De temperatuur is daar in maart heerlijk om buiten op de baan te staan, maar ook om wat te fietsen of te wandelen/klimmen. Al met al was het een heerlijke combinatie van leuke activiteit en ontzettende ontspanning! Dank Maarten

 9. Willem Hendrik Gispen · juni 5, 2017

  In februari 2017 hebben wij als gezin ( 2 + 2×2) genoten van een tennisweek in Moraira. Onze oudste dochter, getrouwd met onze Italiaanse schoonzoon Jacopo was in verwachting van een zoon (Gianluca, inmiddels geboren) en de Tanzaniaanse vriend Paul van onze jongste dochter had nog nooit een tennisracket in handen gehad. Maarten heeft als uitstekend tennisdocent en gastheer aan dit bont gezelschap een onvergetelijke culinaire en sportieve week bezorgd. Voor mij viel misschien wel het mooiste moment van de week op de laatste dag toen Paul niet onverdienstelijk voor het eerst in een dubbel meedeed. Wij hebben genoten. Een aanrader voor ieder gezin dat van tennis, zon en cultuur houdt. Maarten bedankt!
  Willem Hendrik

 10. Thea · mei 7, 2017

  Na op Facebook een berichtje gezien te hebben van Maarten Slob tennisvakanties in Moraira aan de Costa Blanca, was mijn interesse getrokken.
  Na eerst wat informatie te hebben opgevraagd heb wij, Agréne en ik, de vakantie geboekt en vol verwachting vertrokken we in maart naar Moraira.
  Wat een leerzame, gezellige en fantastische week hebben we gehad. Van ontbijt, lunch, avondeten en de hapjes tussendoor voor Maarten was niets te veel. Op de baan hebben we veel geleerd en afgeleerd en dat proberen we nu in de voorjaarscompetitie in de praktijk te brengen, hetgeen (nog) niet altijd lukt ;-).
  Maarten nogmaals bedankt voor de goede zorgen en lessen het is zeker voor herhaling vatbaar.

  Groetjes en hopelijk tot volgend jaar,
  Thea en Agrene

 11. Erna Blokdijk · april 18, 2017

  Maarten,
  de recensie moest nog! Nu al weer druk aan de competitie bezig waar het geleerde in praktijk wordt gebracht;-) We hebben genoten met ons vieren. Kan erg terugverlangen naar de luxe van aanschuiven aan tafel en eten maar. En wat een lekker eten was het! Mooie combinatie van actief, relax en lol.
  Erna Blokdijk

 12. Arjen Kale · april 12, 2017

  Dit jaar hebben wij met een groep van 8 kerels uit Elburg, Zwolle en Kampen het plan opgevat om een paar dagen naar Spanje te gaan als “voorbereiding op de competitie”. Maarten kennen wij van vroeger uit het tenniscircuit en zodoende belandden wij in Moraira in de door hem gehuurde villa. Zo lastig als hij vroeger op de baan kon zijn (;-)), zo bepaald goed heeft hij voor ons gezorgd voor en tijdens ons verblijf in de villa. Een werkelijk prachtig huis. Maarten zorgde voor het ontbijt, de lunches en de diners en wij hebben daarvan bepaald genoten. Als je een stel eigenwijze kerels als wij zijn het zo naar de zin kunt maken, dan doe je het goed. Bovendien hebben wij dagelijks onze wedstrijden kunnen spelen op de niet ver van de villa gelegen tennisbanen. Dat onze groep uit 3 en 4 spelers bestaat is volkomen onbelangrijk, maar het is voor de betere spelers die ook graag fanatiek willen spelen goed om te weten dat je bij Maarten prima terecht kunt. Op de dag van vertrek stond voor ons al vast dat wij volgend jaar weer een paar dagen naar Maarten gaan. Dat zijn wij nu al aan het regelen. Het is een absolute aanrader voor tennis- en gezelligheidsliefhebbers.

  Arjen Kale

 13. Tennisfirst · maart 16, 2017

  Altijd leuk met Maarten!

 14. Gonda · juni 1, 2016

  Beste Maarten,

  Een noordelijke karakter maakt je specifiek. Soms een beetje eigenwijs, maar als wij ons aan de afspraken houden ben jij op je best.
  Je passie voor de tennis straal je in alles naar je gasten uit.
  Veel, heel veel spelinzicht en vooral duidelijk maken dat tennis een spelletje is waar vooral de ander de fout moet gaan maken.
  Ik heb erg veel van jou geleerd, maar ook van het groepsgebeuren in de mooie bungalow.
  Je andere passie is koken, heerlijk.
  Het was een week lang genieten van alles en iedereen.
  Bedankt!

  Gonda

 15. Jan Westerink · april 9, 2016

  Genoten van een geheel verzorgde tennisweek in villa Bon Repos met Maarten Slob. De villa heeft een prachtige ligging op loopafstand van het strand en gezellige boulevard. De villa heeft alles te bieden wat een verblijf bijzonder aangenaam maakt. Een zwembad met ruime relax- en zon mogelijkheden, een terras met bbq, een biljartkamer, volledig ingerichte slaapkamers (de meeste met eigen badkamer), een gezellige woonkamer en schitterend afgewerkte keuken met kookeiland.

  Maarten heeft er een topweek van gemaakt. De verzorging in de villa was meer dan voortreffelijk. Het ontbijt, de lunch en het avondeten was smaakvol, uitgebreid, verrassend en afgestemd op de omgeving. De tennislessen van Maarten zijn leerzaam en inspirerend. Met zijn jarenlange ervaring, spelinzicht en techniek én zijn passie en gedrevenheid voor het spel, brengt hij je naar een hoger niveau. Lachen en ontspanning naast de baan, werken en inzet op de baan tijdens de les. De ideale mix voor een perfecte tennisweek.

  Maarten, bedankt voor deze week en oprecht kan ik zeggen dat onze tennisweek meer dan geslaagd was. Op naar de volgende tennisweek met jou, maar daarvoor gaan we elkaar zeker nog zien en spreken.

  Groet,

  Miranda en Jan

 16. Patrick Mentink · maart 27, 2016

  Maarten Slop Tennis vakantie.
  Bied iets nieuws aan.
  Een tennis vakantie geheel verzorgt, klein opgezet met veel persoonlijke aandacht. Dit maakt Maarten geheel waar tijdens onze tennis vakantie in het mooie Moraira van Spanje.
  Na kennis te hebben gemaakt in Veenendaal en de persoonlijke wensen doorgenomen. Gaat het met 12 personen beginnen. Na zelf de vlucht en vervoer te hebben geregeld begint de Maarten Slop vakantie. Totaal verzorgt in een ruime villa met alles erop en eraan. De tennis lessen zijn persoonlijk en op de wensen van de groep afgestemd.
  Tijdens de vakantie kan van alles geruild en omgegooid worden naar een dag uit eten, Valencia, berg of strandwandeling. Alles wordt ondersteund met ideeën, hulp en aanwijzingen.
  Een volledige actieve vakantie met alles erop en eraan en goeie tennisles.
  Dit alles is zo goed bevallen dat we volgend jaar weer van de partij zijn.
  Maarten bedankt voor je inzet en ondersteuning.
  Patrick

 17. Erwin · maart 23, 2016

  Bon repos is een passende naam. Mooie villa met veel leefruimte, parkeerruimte voor auto’s binnen de poort, zwembad, poolbiljart enzovoort. Dan de verzorging door Maarten zelf: uitgebreid ontbijt, altijd met vers brood, fruit, yoghurt, sapje, eitje en wat je maar wilt. Iedere middag een leuke lunch en in de avond een verzorgd diner. En de wijnen waren uitstekend!
  Qua tennis ook het nodige opgestoken: open staan en doorzwaaien, dieper slaan en “die foutenlast moet omlaag jongens”. Op vrijdag: “we hebben het lek boven”. Op naar de voorjaarscompetitie.
  Kortom, een aanrader!
  See you soon Maarten.
  Met de groeten van groep Twello,
  Erwin

 18. Susanne en Rob · maart 18, 2016

  Inmiddels een kleine week thuis maar we zijn nog aan het nagenieten van de heerlijke week in Moraira; de gezelligheid, fantastische villa, geweldige eten, prachtige omgeving en natuurlijk de uitstekende tennislessen. We kwamen laat aan op zaterdag, ergens midden in de nacht en de ontvangst was geweldig want Maarten verwelkomde ons met hapjes en een drankje. De vermoeidheid van de reis was spontaan vergeten! Deze ontvangst is tekenend voor hoe Maarten de hele vakantie benaderd; vanaf de voorbereiding tot de laatste dag is hij service en kwaliteitsgericht. Dat zie je terug in de hele vakantie: de organisatie is goed, er wordt waar mogelijk afgestemd op de wensen van de groep, de lessen zijn goed, met dieetwensen wordt rekening gehouden, hij stuurt je naar de mooiste plekjes in de omgeving en als je dan terugkomt staat het eten alweer zo goed als voor je klaar. Wat een luxe! We waren trouwens met 12 mensen in de villa Bon Repos, het maximum aantal, maar dat ging prima – wat een ruimte, heerlijk. Al met al een aanrader!

 19. Cees Gaasbeek · maart 16, 2016

  van 5 tot 12 maart 2016 in villa bon repos geweest.

  Bij aankomst om 01:00uur met een warm welkom ontvangen door maarten met lekkere hapjes.
  Met een groep van 12 personen een heerlijke week gehad.
  De tennislessen uitstekend verzorgd door maarten,met voldoend aandacht voor iedereen.
  De villa schitterend
  Ook voor de niet tennissers genoeg te ondernemen bv. wandelen of hardlopen.
  Het ontbijt de lunch en het dinner prima verzorgd en ruim voldoende voor iedereen.
  Maarten geeft ook tips voor de omgeving bv. Valencia,bergwandeling el portet
  Maarten bedankt voor een geweldige week
  Cees Tennisgroep uit Veenendaal

 20. Wim Franck · maart 14, 2016

  Beste Maarten. 5 tot12 maart is mij bijgebleven als een leerzame en gezellige week. Jou inzet is zeker buitengewoon…Altijd op tijd aanwezig om het onbijt te verzorgen . Lunch en avondeten altijd prima in orde. Hoop je aanwijzingen te continueren . Bedankt kerel…Het was TOP. Groet uit Veenendaal, Wim Franck

 21. Cees Gaasbeek · maart 14, 2016

  van 5 tot 12 maart 2016 te gast geweest in de prachtige villa bon repos
  met 12 personen.
  na een hartelijk ontvangst door maarten met lekkere hapjes om 01:00 uur
  krijg je gelijk het wow gevoel.
  Tennislessen uitstekend verzorgd,met voldoende gelegenheid om te relaxen en andere
  dingen te ondernemen zoals bezoek aan Valencia en een wandeltocht door bergen en langs de kust.
  Ook voor niet tennissers erg leuk,je kunt fantastisch wandelen of hardlopen.
  Maarten als gastheer/tennisleraar uitstekend,de ontbijt,lunch en dinner geweldig en prima verzorgd.
  Wij hebben een geweldige week gehad.
  Maarten bedankt.
  Tennisgroep Veenendaal

 22. Wessel Arnold · maart 13, 2016

  Na een weekje villa Bon Repos, lekkere Spaanse zon, heerlijk eten van onze gastheer en uitstekende aanwijzingen tijdens onze leuke dagelijkse tennislessen van Maarten is het toch afkikken. Niemand van onze groep wilde eigenlijk vertrekken, dus wellicht nog eens op herhaling. Wij van Spits hebben een topweek gehad bij Maarten in Moraira.

 23. Hanneke en Hans van den Eersten · april 2, 2015

  Als we onze ogen dicht doen, dan zijn we weer in Spanje, in het mooie huis, in de prachtige omgeving, met elke dag tennisles, maar ook tijd om andere dingen te ondernemen en met iedere dag heerlijk eten! Het was een gezellige week die door alle bezigheden en relaxmomenten omvloog. Wij hebben ervan genoten, met dank aan onze gezellige groep en natuurlijk aan Maarten als onze gastheer, het was een heerlijke week.

 24. joop en Hanny haverkort · maart 5, 2015

  Wij sluiten ons geheel aan bij reactie van Paul en Nelleke je gedrevenheid tijdens de lessen je culinaire passie en zeker als een voortreffelijk gastheer is het verblijf in Moraira een aanrader,
  Maarten… de sfeer is nog steeds onverminderd goed 🙂 🙂

 25. Jeanine en Frans Gieling · maart 5, 2015

  Het was idd een heerlijke week! Gisteravond met veel wind getennist. Geprobeerd de lessen in de praktijk te brengen. Ballen die achterin……………….blijft een lastig ding. We blijven oefenen. Aan de lessen van de gastheer Maarten heeft het zeker niet gelegen.

  Dank je wel Maarten voor een TOP-week!!!

 26. Paul en Nelleke Thiel · maart 5, 2015

  Wij zijn alweer ruim een week thuis, maar denken nog geregeld aan de heerlijke week die wij gehad hebben in Moraira met 6 van onze tennisvrienden.
  Hartelijk dank Maarten voor de tennislessen, het verblijf in de mooie villa en het lekkere eten!
  Het was zeer de moeite waard en absoluut een aanrader voor iedereen die van tennissen en het Spaanse leven houdt!

 27. Bas van Rossum · februari 15, 2015

  Maarten bedankt voor de plezierige tennisweek in Moraira!
  Wat mooi dat jij je passies van tennis en culinaire vaardigheden hebt kunnen combineren in het organiseren van deze persoonlijke tennisreizen. Super dat ik kon aansluiten bij de gezellige groep uit Bosch en Duin. Daardoor weer nieuwe mensen leren kennen en ik zal zeker van de partij zijn bij het Open Toernooi in juli. Ik zal proberen je tennistips dan in de praktijk te brengen;) De trainingen hebben er zeker aan bij gedragen dat ik een stuk zekerder op de baan sta. Ik kreeg net die tips die ik nodig had. Thanks!! Ik wens jou nog veel plezier in Moraira en tot de volgende keer!
  Groeten uit Baarn, Bas van Rossum

 28. Lee Ran Rodenhuis · februari 10, 2015

  Maarten wat heb ik genoten van een heerlijke tennisweek in Moraira! Prachtige omgeving, meer dan comfortabele housing en heerlijk eten. Je gastheerschap en je kook kunsten zijn om te herinneren! Groet Lee Ran

 29. Elma · februari 10, 2015

  Maarten heeft ons enorm gastvrij onthaald en verrast met zijn kwaliteiten als gastheer en keukenprins. Alles liep op rolletje, alles was er in ruime maten en alles wat je maar kon verzinnen werd dezelfde dag nog voor je ingekocht.
  Op de tennisbaan liet hij ons rennen en dwong hij om alles uit ons zelf te halen op een positieve manier. Hij was de eerste die wakker was en de laatste die naar bed ging. De villa was buiten alle verwachtingen chique, ruim, strak en modern. De sfeer was goed en de gesprekken gingen over meer dan alleen maar een balletje slaan. Kortom, Maarten, tot de volgende keer!

 30. Conny van der Linden · februari 9, 2015

  Net terug van een heerlijk weekje Moraira.
  De Villa is prachtig en van alle gemakken voorzien. Onze tennistrainer Maarten, bleek ook over prima culinaire vaardigheden te beschikken. Hij zorgde voor een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch en een top diner (daarbij ook rekening houdend met individuele dieet wensen).
  Naast de tennislessen op het gemoedelijke tennispark, was er ook tijd voor een mooie wandeling een bezoek aan een oud stadje in het binnenland of gewoon lekker luieren aan het prive-zwembad of een drankje op een gezellig terras aan zee in Moraira! ’s Avonds lekker met een wijntje bij de open haard. Wij voelden ons enorm verwend en het leek op een Spaanse versie van “Villa Felderhof!”
  Ik hoop bovendien dat ik tijdens de voorjaarscompetitie de door jou aangeleerde technieken in praktijk kan brengen!!

  Maarten bedankt voor deze TOP Week!!!

  Conny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s